timeline

KONTAKTIRAJTE NAS

BESPLATNI INFO TELEFON


0800 77 80

STAKLARSTVO - tvornica prozora, vrata i IZO stakla
Barice Rapić 3 
HR 44000 Sisak
Tel. i Fax : +385 44 543 136
info@staklarstvo.hr
Pogledajte na karti >>
 
Radno vrijeme:
Radni dani : 08h do 19h
Subotom     : 08h do 13h

Naše proizvode možete naručiti u Vama najbližem prodajnom salonu : pogledajte gdje
Presjek dekorativnih PVC panela


Osnovni sendič panel (OS)
Sastoji se iz dvije "VEKAPLAN" PVC-ploče između kojih je zalijepljen ekstrudirani polistirol. Odlikuje se odličnim izolacijskim svojstvimaStandardno ojačan sendič panel (SO)
Sastoji se iz dvije "VEKAPLAN" PVC-ploče između kojih su zalijepljene dvije ploče ekstrudiranog polistirola, ojačan PVC pločom u sredini. Odlikuje se odličnim izolacijskim i sigurnosnim svojstvimaSendič panel sa posebnim ojačanjem (SD)
Panel izrađen od dvije "VEKAPLAN" PVC-ploče između kojih su zalijepljeni jedna OSB-ploča i sloj polistirola. Odlikuje se dobrim izolacijskim i izvanrednim sigurnosnim svojstvima.

 

36 mm
40 mm

 

PVC vrata - PVC stolarija


pvc vrata: ULAZNA, HARMO, KLIZNA...

PVC ulazna vrata iz REHAU profila su vrlo stabilna, odlične zvučne i toplinske izolacije, trajno dihtajuca, nezahtjevna za odrzavanje. Ukratko, nude sve što očekujete od suvremenih ulaznih vrata.

Prednosti ulaznih PVC vrata REHAU profila su jasne: zahvaljujući modernom obliku, visoko kvalitenoj  površini, izboru dekora i mogućnostima ispuna sa nasim ulaznim vratima mogu se ostvariti sve Vaše ideje. Naravno, naša vrata ispunjavaju i  sve druge zahtjeve: u smislu toplinske izolacije i stabilnosti multi-komorni profili su ojačani s jakim čeličnim umetcima. Dakle, vrata iz REHAU sustava profila, podnose vrlo visoka opterećenja. Također zbog primjene čelicnih armatura koje su dodatno pojačene plastičnim ojačanjima u kutevima, naravno, u kombinaciji s multipoint zaključavanjem, pružaju vrlo učinkovitu zaštitu protiv provale.

A koristi su stalne - ulazna vrata  od plastičnog materijala imaju posebno dugi vijek trajanja, što ih čini posebno ekonomičnim.Ime
Prezime
Telefon
Unesite e-mail adresu
 
Glavna poslovnica
Barice Rapić 3 (obilaznica) 
HR 44000 Sisak
besplatni broj: 0800-7780
tel: +385-44-543-136
fax: +385-44-549-959
e-mail: info@staklarstvo.com


Partneri

  • Grad Export
  • Guardian
  • Hoppe
  • Illbruck
  • Rehau
  • VBH
  • Wuerth
  • Siegenia