timeline

KONTAKTIRAJTE NAS

BESPLATNI INFO TELEFON


0800 77 80

STAKLARSTVO - tvornica prozora, vrata i IZO stakla
Barice Rapić 3 
HR 44000 Sisak
Tel. i Fax : +385 44 543 136
info@staklarstvo.hr
Pogledajte na karti >>
 
Radno vrijeme:
Radni dani : 08h do 17h
Subotom     : 08h do 13h

Naše proizvode možete naručiti u Vama najbližem prodajnom salonu : pogledajte gdje
PVC Vrata


PVC I ALU VRATA - Dizajn izrađen za udobnost, funkcionalnost i eleganciju

Naš izbor aluminija omogućuje nam da nudimo klijentima najbolje u smislu najnovije tehnologije. Naši prozori su  spoj inovacija, dizajna i ekskluzivnog komfora sa vrlo visokim standardima sigurnosti. Naši proizvodi  su posebno dizajnirani za garanciju trajnosti uz minimalno održavanja. Osim osiguravanja poboljšane toplinske i zvučne izolacije,vrata i prozor elementi su također poznati po svojim protuprovalni karalteristikama. Oni su dostupni u širokom rasponu boja i dorade. Eku sistemi  podijeljene su u sedam glavnih kategorija proizvoda, svaki od njih ima niz različitih značajki, ovisno o vrsti, primjeni i dizajnu. Bilo da se radi serija od aluminija, serija od aluminija sa prekinutim terminckim mostom, ili aluminij / drvo, svi dolaze s raznim mogućnostima  otvaranja. Naši prozorski elementi su u stanju ispuniti i najzahtjevnije potrebe korisnika, zahvaljujući visokih mogućnostima koje pruža aluminij. Bez obzira na godišnje doba, u vašem domu možete uživati idealno unutarnje okruženje tijekom cijele godine.

Naši prozori i vrata su vrlo fleksibilni.
Integrirani svestrani sistemi od aluminija ili aluminij / drvo rješenja, uključujući širok raspon oblika, površinske obrade odgavaraju  svakom zahtjevu za arhitektonskom elegancijom, stilom i najnovijom tehnologijom.

PVC stolarija
Izolacija od buke
Naši prozori i vrata tehnološki su i proizvedeni kako bi značajno unaprijediti izolacije Vaseg objekta od vanjske buke i uznemiravanja. Okovi su posebno dizajnirani da pomognu u rješavanju današnjeg problem buke.
PVC stolarija
Toplinska izolacija
Naši prozori i vrata  Vasem domu pružaju  učinkovitu zaštitu od temperaturnih promjena i atmosferilija, što omogućava znatnu uštedu energije smanjenjem toplinskih gubitaka i optimiziranja  prijenosa topline. To znači značajne uštede u troškovima grijanja i klimatizacije u Vasem domu
PVC stolarija
Trajnost
Naši prozori  izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne mjenjaju karakteristike koji ne zahtijevaju održavanje i dizajnirani da pružaju dugotrajnu zaštitu za vaš dom, napokon stajuci na  kraj  stalnoj potrebu za popravak i obnovu.
 


Ime
Prezime
Telefon
Unesite e-mail adresu
 
Glavna poslovnica
Barice Rapić 3 (obilaznica) 
HR 44000 Sisak
besplatni broj: 0800-7780
tel: +385-44-543-136
fax: +385-44-549-959
e-mail: info@staklarstvo.com


Partneri

  • Grad Export
  • Guardian
  • Feal
  • Illbruck
  • Rehau
  • VBH
  • Wuerth
  • Siegenia