timeline

KONTAKTIRAJTE NAS

BESPLATNI INFO TELEFON


0800 77 80

STAKLARSTVO - tvornica prozora, vrata i IZO stakla
Barice Rapić 3 
HR 44000 Sisak
Tel. i Fax : +385 44 543 136
info@staklarstvo.hr
Pogledajte na karti >>
 
Radno vrijeme:
Radni dani : 08h do 19h
Subotom     : 08h do 13h

Naše proizvode možete naručiti u Vama najbližem prodajnom salonu : pogledajte gdje


Siegenia-Aubi jedan je od najpoznatijih proizvođača prozorskog okova u Europi i svijetu.

Kroz vrlo jasnu viziju razvoja okova imaju visoki stupanj inovativnosti te je njihov proizvod prema tome i prepoznatljiv. U ponudi je sadržan okov osnovnog stupnja sigurnosti koji Vam prema DIN normi garantira da se prozor ne može provaliti u donjoj zoni, nasuprot spojnicama.

Sustav okova kao takav je i nadogradiv u sigurnosnom smislu, tako da se i naknadno mogu jednostavno zamijeniti pojedini elementi i povisiti stupanj sigurnosti, na drugi i treći, kada pravilnom ugradnjom kaljenog stakla praktički prozor postaje siguran od nasilnog otvaranja. Svaka garnitura sadrži podizač krila (kotačiće) koji omogućavaju lagano zatvaranje krila i koji kao oslonac garantiraju dugoročno ispravno funkcioniranje prozora. Okov je zaštićen sa titan-srebro zaštitom pa zadovoljava sve norme zaštite okoliša, a isto tako postignuta je bolja antikorozivna zaštita. U isto vrijeme dobiva se i estetski sjajna površina okova.
 

Posebni oblici
Kao jedini hardverski sustav s integriranim WK 2 rjesenjima za posebne oblike, linija FAVORIT Si jamči visoku operativnu udobnosti i dugotrajnost. Ovaj jedinstveni sustav s optimalno usklađenim komponentama za posebne oblike će vas osvojiti svojom savršenom funkcionalnoscu i veoma jednostavnim rukovanjem. Osim standardne verzije povrsinske obrade takoder postoji i mogucnost TITAN LOOK povrsinske zastite koja omogucava visoku zastitu od korozije.

Okovi za PVC i ALU prozore


PVC STOLARIJA - Sigurnost po mjeri

Okov SIEGENIA FAVORIT S-ES nudi pravi koncept za veću otpornost prozora i na taj način štiti od nepozvanih gostiju. Ne postoji ograničenje na korištenje niti kada su  posebni oblici u pitanju  kao što su okrugli prozori ili prozori sa lukovima. Veliki naglasak  je stavljen na kvalitetan vizualni izgled i visoku pogonsku praktičnost - i to je dokazano SIEGENIA-AUBI kvalitetom i dokumentirano brojnim službenim testovima kod priznatih instituta.

PVC stolarija   PVC stolarija   PVC stolarija
 


Osnovne sigurnosne karakteristike naših ALU i PVC prozora

 • Doljni kutnik i prihvatna pločica sa povećanom sigurnosti je dio osnovne zaštite sa standardnim okovom.
 • Svi nasi prozori  u standradnoj opremi imaju poluolivu HOPPE SEKURSTIC koja sprečava namjerno pomicanje okova i opremljena je zastitom protiv busenja.
 • Sa protuprovalnom verzijom WK1 svi kutevi prozora  su dodatno opremljeni sa komponentama za povećanu sigurnost.
 • Sa protuprovalnom verzijom WK 2 svi dijelovi okova su opremljeni sa gljiva glavom koji idu cijelim opsegom prozora. Kao standrard u suravu WK2 nudimo i protupruvalno staklo.
 


Ime
Prezime
Telefon
Unesite e-mail adresu
 
Glavna poslovnica
Barice Rapić 3 (obilaznica) 
HR 44000 Sisak
besplatni broj: 0800-7780
tel: +385-44-543-136
fax: +385-44-549-959
e-mail: info@staklarstvo.com


Partneri

 • Grad Export
 • Guardian
 • Hoppe
 • Illbruck
 • Rehau
 • VBH
 • Wuerth
 • Siegenia